Behandeltraject

Iedereen is verschillend en daarom is iedere aanpak ook anders. Bij de eerste afspraak nemen we door wat er speelt, welke last je ervaart, welke stappen je ondernomen hebt, wat de effecten waren, welke verwachtingen je nu hebt, maar ook praktische en medische zaken worden doorgenomen waaronder NAW-gegevens, maar ook bv allergieën

Na deze uitwisseling wordt er een voorstel voor behandeling gemaakt en ook meteen behandeld . Het behandeltraject is in principe zo kort als mogelijk.

 

"Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg"

Visie

Sommige klachten die ontstaan zijn heel makkelijk te herleiden. Andere klachten sluipen erin en dan is de oorzaak niet zo duidelijk en spelen er vaak meer factoren mee.

Een mens is meer dan de klacht. Ik kijk wat ruimer naar de vraag waarmee je binnenkomt. Ik stem af op jou, geen behandeling is daardoor gelijk. De technieken die ik inzet, dragen bij aan de vraag die jij stelt. Maar ik ben ook eerlijk, ik heb geen toverstaf, die ervoor zorgt dat iets meteen over is. Er zijn meer factoren die mee kunnen spelen en bijdragen aan jouw vraag en herstel. Het kan daarom ook goed zijn om meerdere behandelingen bij andere behandelaars te combineren. Ik zal daarin altijd eerlijk zijn.